Üdv,

Itt Zsolt pötyög, 🙂

El szeretném mondani, hogy a sok lehetőség amibe eddig belekezdtem, kíváncsiságból történt. Ugyanígy kezeltem ezt a vállalkozást is.

Most, hogy már több gyakorlati tapasztalatom van, elmondhatom, hogy ez a vállalkozási típus áll a legközelebb hozzám és remélhetőleg hamarosan sikerül megszereznem az első dollármilliómat is. Ezt a projektet az anyagi függetlenség eléréséhez használom. Terveim között szerepel, hogy felépítsem a saját brandemet az Amazon.com-on, és ezért minden tőlem telhetőt meg fogok tenni.

Jelenleg, az Amazon a világ legnagyobb online kereskedelmi felülete és nem hiszem, hogy lesz bármilyen cég a közeljövőben, ami a nyomdokaiba tudna lépni. Még a Jet.com projekt sem, mely azért jött létre, hogy túlszárnyalja az Amazon-t.

Az a tény, hogy jelen van az USA, Kanada, Európa, Ázsia piacain, valamint hogy folyamatosan bővül, az első helyet biztosítja számára a ranglétrán. Hamarosan megérkezik Magyarországra is.

Csak gondolj bele, hogy a Statista.com weboldal szerint, az Amazonnak 2018-ban kb 232,89 milliárd dollár jövedelme volt. Ami még érdekesebb számomra, az a becslés, mely szerint az Amazonnak 7 év múlva 1 trillió dollár fölötti eladásai lehetnek.

Felfogtad mekkora számokról van szó? Gondolj bele abba, hogy az Amazonon végbemenő eladások kb. 80%-a az olyan eladók által értékesített termékekből származik, mint amelyeket én, vagy te is hamarosan árulni fogsz (WebRetailer által végzett tanulmány szerint).

A jó hír az, hogy felépítheted ezt a jellegű vállalkozást egy laptoppal, egy internetkapcsolattal és egy 6000-7000$-os kezdő tőkével. Ezek mind olyan források, melyekhez bárki hozzáférhet viszonylag könnyedén.

Meg szeretném jegyezni, hogy az elinduláshoz szükséges források kicsinek tűnnek ahhoz képest, hogy milyen hatalmas esélyeket kínál az Amazon.com. A tény, hogy árusíthatsz szerte a világon anélkül, hogy lenne egy saját raktárad szinte hihetetlen.

Igaz, hogy a fentebb felsoroltakból csinálhattam volna egy kávézót, ahol kedvére kávézhatna vagy teázhatna a vendég és az általam készített süteményt fogyaszthatná, amely a dédszüleim régi könyvtárában talált recept alapján készült. Lehet nyereséges lett volna már az első hónap után, de a kérdés az, hogy milyen mértékben és mennyi idő alatt nőtte volna ki magát egy Amazonon található Private Label-hez képest?

Tudom mennyire nehéz egy online vállalkozás beindítása, éppen ezért arra gondoltam, hogy rendelkezésedre bocsátok egy kis segítséget a kezdéshez: töltsd le az e-bookunkat a következő linkre kattintva:

Itt megtalálod az első lépéseket, melyeket meg kell tenned ahhoz, hogy belekezdj egy vállalkozásba az Amazonon.

Bármi kérdésed van kérlek ne habozz, írj nekem!

Legyen csodás napod!

Zsolt