Üdv,

itt Alin pötyög 🙂

 

Valószínűleg most az a kérdés jár a fejedben, hogy miért akarunk segíteni az online vállalkozással kapcsolatos információk megosztásával. Nemde?

Szeretném veled megosztani, hogy pontosan 2017 februárjában jöttem rá, milyen örömet is okoz a blogra való írás és a tapasztalatok megosztása. Ez az a hely, ahol olyan információkat kínálok, melyek érdeklik az embereket. Tehát ezen információk segítségével lefektettem a legnagyobb romániai Amazon eladói közösségének az alapjait, melynek jelenleg körülbelül 15 000 tagja van. Ebben a közösségben ismertem meg Zsoltot és Patrikot is.

Időközben a közösség az Öböl Menti Együttműködési Tanács (GCC) területeire is elterjedt (Dubaj, Abu Dhabi, Bahrein és Szaúd-Arábia).

 

A közösség keretein belül több száz emberrel léptem kapcsolatba, melyek közül néhányuk csak érdeklődött az Amazonon való eladás iránt, mások pedig már eladóként szerepeltek az Amazonon, vagy más jellegű üzleti ágakban voltak sikeres vállalkozók.

Rengeteget tanultam tőlük. Néhány tanulságot megtalálhatsz azon információk között, melyeket ebben a közösségben fogsz megkapni.

 

Jelenleg a közösség révén, melyet két jó barátommal hoztam létre, Zsolttal és Patrikkal, olyan segítséget szeretnénk neked nyújtani, mellyel sikeresen teljesítheted a következő céljaidat:

* elindítani egy terméket az Amazonon;

* minél hamarabb megszerezni az első véleményeket (review)

* állandó és tartós napi eladásokat elérni

* létrehozni egy elektronikus kereskedelmi oldalt, ahol eladhatod az FBA készleteidet;

* szert tenni olyan szükséges ismeretekre, melyekkel tovább tudod vinni a vállalkozásod.

Ez a vállalkozás és maga az üzleti ügyek bonyolítása is nagyon összetett, illetve megjelenhetnek bennük előre nem látható dolgok is. Az információk, melyeket a továbbiakban kapni fogsz, átláthatóvá teszik számodra ennek az üzlettípusnak a lényegét, de előfordulhat, hogy nem fognak választ nyújtani minden felmerülő kérdésre. Hozzá kell azt is tennem, hogy az Amazon állandó fejlesztés alatt áll és havonta jelennek meg új szabályok vagy opciók. Ilyen esetekben segíthet a közösség ereje!

Jó szívvel ajánlom, hogy csatlakozz az Amazon eladói közösségünkhöz, és bátorítalak, hogy te is segíts másoknak véleményeddel, mikor arra kerül sor. A Facebook csoportot ITT találod.

Baráti üdvözlettel,

Alin