Üdv!

Mi vagyunk az Amazon HUB Magyarország alapítói- Zsolt, Alin és Patrik. Köszönjük, hogy csatlakoztál közösségünkhöz!

Az elektronikus könyv letöltéséhez a következő a link: ITT

Ebben a közösségben az első lépésekről fogunk beszélni, amelyek segítségével elindíthatsz, stabilizálhatsz és fejleszthetsz egy vállalkozást az online kereskedelem területén.

Nekünk, és nagyon sok más vállalkozónak az első lépést az e-kereskedelemben az Amazon.com jelentette. Kínából importáltuk a termékeket és a többi nagyon egyszerű feladat volt, mert használtuk az FBA szolgáltatását a termékek tárolására és a rendelések szállítására a vevők felé.

A Fulfillment by Amazon, vagy az FBA, azt jelenti, hogy fizikai termékeket árusítasz, anélkül, hogy a raktározásukkal vagy a szállításukkal neked kéne foglalkoznod. Minden terméket egy Amazon raktárba küldesz, ők pedig intézik a raktározást, szállítást, de még az ügyfélszolgálatot is. Mi több, a termékeket sem neked kell közvetlenül elküldened, mert egyenesen a beszállítód fogja eljuttatni a megadott helyre, a világ bármely pontjára, ahol léteznek online piacterei az Amazonnak.

Jelenleg Kína a legalkalmasabb hely, ahol szinte bármilyen termékre találhatsz beszállítót.

A legjobb piaca a termékeidnek az USA-ban van, és ezt az elkövetkezendő napokban be is fogjuk neked bizonyítani.

Röviden: a beszállítód Kínában van, a vásárló pedig az USA-ban, te pedig learatod a babérokat egy számítógép elől, amely mondjuk Magyarországon vagy bármely olyan helyen van, ahol az internetre tudsz csatlakozni.

Reméljük, hogy ez az e-book segíteni fog az első lépésekben, hogy saját vállalkozásba kezdj az Amazonon.

Amennyiben további kérdéseid vannak, ne habozz, írj nekünk!

További szép napot!

Alin, Zsolt és Patrik 🙂

PS – kövess továbbra is minket, mert az elkövetkezendő időszakban rengeteg fontos információt fogunk küldeni erről a vállalkozásról

PSS – ne felejts el csatlakozni a facebook csoportunkhoz sem