Sziasztok!

Három, 30-as éveinkben járó fiatalok vagyunk, akik több mint 160.000 dollár havi összbevétellel rendelkezünk, melyet az amerikai Amazon online piacterén való sajátmárkás termékek értékesítésével értünk el.

Hogyan kezdtük?

Alin: 2016 májusában 6.000 dolláros befektetéssel kezdtem el termékeket forgalmazni az Amazonon. Az első befektetésem teljes kudarc volt, mert egy olyan piacra léptem be, ahol nagyon nagy volt a verseny, így veszteséggel zártam az üzletet. Amikor a második termékemet akartam elindítani, a barátaim azt mondták, hogy megőrültem és mindannyian arra próbáltak rávenni, hogy hagyjam abba ezt a fajta tevékenységet. Én azonban a fejembe vettem, hogy ezúttal sikerülni fog. Egy újabb – kölcsönre felvett – 6.000 dolláros befektetéssel vágtam neki, de tanulva a hibáimból, ezúttal egy kevésbé versenyképes piacon indultam el, aminek sikere volt. Jelenleg már 9 termékem van az Amazonon; 2 különálló piaci ágazatban vagyok érdekelt, és az évi jövedelmem több mint 1.3 millió dollár. Ebből – ha levonom a kiadásokat, az illetékeket és a hirdetésekre szánt összeget – a tiszta profit 18–22% körül mozog.

Zsolt: Én üzletemberekkel körülvéve nőttem fel, a családom több tagja is sikeres vállalkozást vezet, így már fiatalkorom óta érdekel az üzleti világ, mindig új lehetőségek után kutatok. Körülbelül 10 hónapja ismerem Alint, aki a romániai Amazonon értékesítő vállalkozók közösségének az alapítója. Eldöntöttem, hogy feliratkozom a képzésére. A képzés végeztével elindítottam az első termékemet és az eladások az elejétől kezdve folyamatosan növekednek; jelenleg havi 15.000 dollár körüli forgalomnál tartok.

Patrik: Én két évvel ezelőtt Budapesten ismertem meg Alint egy közös barátunk által. Mikor arról mesélt mivel foglalkozik azt gondoltam, hogy végre ez egy olyan üzlet, ahol nem másra kell bíznod a pénzed, hanem magad kezelheted és hozhatod ki belőle a maximumot. Elhatároztam, hogy feliratkozom az akkor második alkalommal indított képzésére. Első termékemet 2018 márciusában indítottam el, és már a harmadik hónaptól kiváló eredmények jelentkeztek. Bebizonyosodott, hogy ezzel az üzlettel növekvő bevételre lehet szert tenni. Én személy szerint jelenleg havi 25.000 dolláros forgalmnál tartok. Semmi kétségem afelől, hogy ez a jövő vállalkozása, ezért 100%-osan csak erre akarok koncentrálni.

Örülünk, hogy megismerhetünk, ha további kérdéseid lennének, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Baráti üdvözlettel,

Zsolt, Patrik és Alin

Ui.: – ne felejts el csatlakozni a közösségünkhöz