TANULÓINK VISSZAJELZÉSEI

Pár hónapja döntöttem úgy, hogy új vállalkozásba kezdek, így találtam rá az AMZHUB-ra és megismertem Alin Bugeacot. Meglepett, hogy lépésről-lépésre mindent megtanultam, amire szükségem volt ahhoz, hogy egy sikeres üzletet indítsak az Amazonon. Ez a jövő üzleti vállalkozása! A mellékelt ábrán látható a bevételeim fejlődése attól a naptól amikor elkeztem árulni az Amazonon, 2017 november 27-től 2018 január 20-ig.

COSMIN, MILOIU

Helló! 2017 július 10-én kezdtem az online Amazonos képzést Alin Bugeaccal és nagyon örültem, hogy az Amazon eladók csoportja egy ilyen kedves közösség. Itt mindent megtanultam, amire szükségem volt, hogy egy sikeres eladó lehessek. 2017 december 8-án kezdtem el az Amazonon árulni és 7 hét alatt, mostanáig már 16 000 dollár értékben adtam el. Aztán a következő diákcsoport mentora lettem, mert szerettem volna segíteni az embereknek abban, hogy megtanulják, amit én tanultam és a jó eredményeik látványa boldoggá tesz. Köszönöm Alin Bugeacnak a nagyszerű tippeket és trükköket, amiket megosztott velünk! Sok szerencsét az új diákoknak és a jövőbeli eladóknak!

LAURA, MANDRU

Visszatekintve rájöttem, mennyire inspirált az Amazon értékesítési képzés gondolata. Annyira gyorsan történt minden. A döntés azonnali volt és 4 hónap alatt, míg mindent az alapoktól kezdve megtanultam, most professzionális eladó vagyok, nagyon világos jövőképpel és, alig néhány hónap alatt, több, mint 26 000 dollár eladással. Az információ mennyisége és a sebesség, amik megváltoztatják az Amazon szabályait, azok a tényezők, amiket figyelembe kell venni és amiért egy kurzus minden pénzt megér. Köszönöm Alinnak a támogatást, a nagyszerű képzési programot és a közösséget, amelyet alkotott.

CATALIN, VASILE

Akkor kezdtem el ezt a vállalkozást miután elolvastam néhány anyagot az interneten. Rögtön azután, magával ragadott ez az üzleti modell és többet akartam megtudni róla. És pár keresés után rátaláltam Alin Bugeacra. Őszintén elmondhatom, hogy 2017 júliusa után, miután elkezdtem a képzést, könnyen jött a döntés, hogy feladjam a munkám és az időm 100%-át ennek az üzleti koncepciónak szenteljem. Mióta 2 hónapja elindítottam az első termékemet, kb. 8.000 dollár értékben árultam. Ezidő alatt az Alintól kapott információkat alkalmaztam: hogyan optimizáljam a PPC költségkeretet, hogyan készítsek vonzó képeket, hogy találjam meg a megfelelő kulcsszavakat, hogyan írjam meg a megfelelő listázást, hogy növekedjen a konverziós arány, és ennek az üzletnek még sok más titkát. A végső konklúzióm a következő: nem sajnálom az Alin Bugeac képzésére befektetett összeget, és ajánlom neked is, hogy iratkozz fel, ha nem szeretnél pénzt veszíteni azzal, hogy mindenféle dologgal kísérletezel. Elmondhatom, hogy most olyan bejövetelem van, amely lehetőséget ad arra, hogy minden nap azt csináljam, amit akarok. Köszönöm, Alin Buceag!!!

VICTOR, COPCIA

11 nap alatt = 7069 dolláros árulás és 2 nap múlva elfogy a készlet. 7 nap után a termékem az Amazons Choice-szá választották és a legjobb értékelésem 996 volt a Konyha és Étkezés kategóriában. Ezek az eredményeim Alin Buceag Amazon Hub StartUp mesterképzése után, 2017 november 3. után. Megtanultam a lépéseket, hogy hogyan válasszak helyesen terméket, és hogyan találjam meg a megfelelő szállítót. Véleményem szerint az ármegállapodások és a kereskedelmi biztosítások voltak a leghasznosabb tanulságok. Támogatást és iránymutatást kaptam mindenben az első termékem elindításához az Amazonon. Nagyszerű csapata segített a cég megnyitásában, a számvitelben, a termékfotózásban, a minőségellenőrzésben, a terméklistában, és mindig válaszolt a kérdésekre. 100 főből álló kis csapat voltunk és rövid időn belül, kis közösséggé váltunk, mely egymást segíti. A 3. startupnak még nincs vége, de már a második termékem piacra dobásán dolgozom. Köszönöm Alin, te vagy a legjobb, és örülök, hogy a te osztályodat választottam!

LIVIU, VICOL

Csatlakozz közösségünkhöz!

Ismerkedj meg velünk és légy része ingyenes közösségünknek

Hiszünk a közmondásban, mely szerint: ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül, de ha messze akarsz jutni, menj csapatban. Kipróbáltuk és igaz. Úgy döntöttünk, hogy jobb nekünk, ha közösen dolgozunk és segítjük egymást, hogy magassabbra jussunk, és nagyobb célokat érjünk el. Csatlakozz ingyenes Facebook közösségünkhöz és csináljuk közösen jobban!

CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ INGYEN!

A kiválóság és az innováció ihlette

Iratkozz fel a következő online képzés várólistájára

Foglald a helyed a következő magyarországi AMZ StartUp Képzésen

Hamarosan megkezdjük a regisztrációt az első magyarországi AMZ StartUp Képzésre

JELENTKEZZ ELSŐKÉNT ÉS EXTRA BÓNUSZOKBAN RÉSZESÜLSZ!